Den nederlandske tatoveringskunstneren Rachel van Mechelen er en svart og grå realismespesialist med øye for portretter, blomster og skulpturer.

Rachels lidenskap for maling, tegning og fotografering har alltid satt pris på kunst, og utviklet seg naturlig til en beundring for tatovering. Etter å ha startet sin egen reise for å bli tatovør, åpnet hun sin egen butikk, The Art Studio, i Nederland tilbake i 2014.

Siden den gang har karrieren hennes gått fra styrke til styrke, med Rachel som har laget eksepsjonelle tatoveringer for sin dedikerte kundebase, som alle er helt tilpasset og unike for dem. Kjent for sine svært detaljerte, realistiske design, er Rachel en allsidig tatovør som kan ta kundens ideer og gjøre dem om til et fantastisk kunstverk. 

I løpet av årene har Rachel deltatt på mange tatoveringskonvensjoner over hele Europa og vunnet priser for sine strålende svarte og grå design, og fått fans fra hele kontinentet som har gledet seg over å se hennes utmerkede arbeid på nært hold.

Etter å ha satt opp en helt ny arbeidsplass i den idylliske nederlandske byen Geldrop i september 2020, er Rachel spent på hva som er i vente for The Art Studio og ser frem til å lage flere flotte tatoveringer for kundene sine.

Fra perfekte portretter til fantastiske blomster, Rachels mangfoldige portefølje er et sant vitnesbyrd om henne som kunstner, og demonstrerer både hennes kreative ferdigheter og hennes kjærlighet til håndverket hennes.

For å lage sin svarte og grå kroppskunst bruker Rachel en rekke utstyr fra Killer Ink, inkludert Hustle Butter C.B.D. Luxe tatoveringsbehandling, KWADRON-nåler, og Panthera Tattoo Ink.

Sørg for å sjekke ut Rachel van Mechelens nyeste tatoveringer ved å følge henne videre på Facebook og Instagram!