Jay Butler er en britisk tatovør som befinner seg i Liverpool , og som har spesialisert seg i svart og grå realisme, og utrolige realistiske portretter.

Helt siden han var ung har Jay ønsket seg en kreativ karriere, og han gjorde denne drømmen til virkelighet i juni 2015, da han åpnet sitt eget studio, Bloodlines Gallery. Siden den gang har han bygget seg et sterkt renomme som kunstner og er svært stolt av arbeidet sitt.

Ikke bare er Jay kjent for sine fantastiske svarte og grå design, men han er også høyt ansett blant sine kunder og andre kunstnere for sin vennlighet, profesjonalitet og sitt øye for detaljer. Jays kunder elsker at han er så grundig i sitt arbeid, og kommer stadig vekk tilbake til studioet hans for å få mer av de jevne skyggene og skarpe linjene.

Etter å ha eid Bloodlines Gallery i et halvt tiår, har Jay virkelig fått finpusset sine kunstnerevner og skapt eksepsjonelle tatoveringer. Jay lager alt fra fotorealistiske portretter av musikalske ikoner som Elvis Presley og John Lennon til de mest detaljerte dyredesignen, og det er lett å se hvorfor Jay har blitt så populær innen svart og grå realisme!

Etter et vellykket år med studiodrift og å ha fullført en rekke oppdrag for sine kunder, åpnet Jay i 2021 et spennende gjestestudio ved Inked NYC i New York, USA. Deretter skal han arbeide sammen med sin sponsede kollega Thomas Carli-Jarlier på hans nye studio Noire Ink i London, som blir hans første gjestestudio i 2022.

For å skape dette fantastiske arbeidet bruker Jay forskjellige produkter fra Killer Ink, inkludert Dynamic Ink, Hustle Butter Deluxe og utstyr fra FK Irons og Cheyenne.

Sørg for å følge Jay Butler på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert på han siste arbeider!