Carolina Caos Avalle er en italiensk tatoveringsartist som med sin iøynefallende moderne kroppskunst setter sitt eget preg på tatoveringsbransjen.

Carolina er like dyktig på papir og lerret som hun er på huden. Hun har finpusset ferdighetene sine i mange år gjennom arbeidet med selvutviklet ‘avant-garde realism’, som alltid vekker oppmerksomhet når hun tatoverer.

Carolinas moderne tatoveringer er absolutt unike og har fått flere priser. Hun blander portretter med blomstermotiver, dristige farger, graffitilignende bokstaver og mer for å skape et fantastisk fruktfat av stiler.

Hun kommer fra Italia og arbeider på to studioer i hjemlandet – Royale Ink Collective og Silvano Fiatos Eternal Tattoo Studio. I tillegg arbeider hun på Buena Vista Tattoo Club, åstedet for ’trash polka’, i Tyskland. Du kan også finne henne på gjesteaarbeide i hele Europa og på Soho Ink i New York, USA.

Carolina bruker et utvalg av tatoveringsprodukter fra Killer Ink for å lage de spektakulære arbeidene, inkludert tatoveringspleie fra Hustle Butter Deluxe, etterbehandling fra Dermalize PRO, World Famous Tattoo Ink og tatoveringsutstyr fra Cheyenne.

Du kan holde deg oppdatert på de siste tatoveringene fra Carolina Caos Avalle ved å følge henne på Facebook og Instagram!