En italiensk tatoveringsartist med en forkjærlighet for japansk kroppskunst. Caterina Molin er en enormt talentfull tatoveringsartist med en portefølje som blir sterkere for hvert år.

Som mange tatoveringsartister før henne, var den Belluno fødte Caterina interessert i kunst fra en ung alder, og foretrakk regnfulle dager på skolen slik at hun kunne bli i klasserommet å tegne. Hennes kjærlighet til kunst ble bare sterkere med årene og satte Caterina på vei til å bli den tatoveringsartist vi alle kjenner og elsker i dag.

Etter å ha meldt seg på et akademi i Milano, møtte hun Sabrina De Fazio, eier av Sabri Ink Lady studioet, som tok Caterina under hennes vinger og introduserte henne for en annen mentor og innflytelsesrik person i tatoveringskarrieren, Costantino Sasso.

Å få kunnskap og erfaring fra kunnskapsrike Sabrina og Costantino, i tillegg til å jobbe på sistnevntes atelier i Marigliano, begynte Caterina å utvikle sin stil fra new school til tradisjonell, før hun fant sin sanne lidenskap med japanske tatoveringer.

Caterina kan nå bli funnet på Santos Tattoo i Gallarate, Italia og The Flying Dutchman i Naters, Sveits. Hun er også en jevnlig på treff, spesielt etter å ha plukket opp 'Best Small Color' og 'Best Medium Color' på Milano Tattoo Convention's 25. årsjubileums i 2020.

For å lage sine fantastiske japanske tatoveringer og dekorativ kroppskunst, bruker Caterina en rekke forsyninger og utstyr fra Killer Ink Tattoo. Sørg for å holde deg oppdatert på det nyeste verket fra Caterina Molin ved å følge henne på Facebook og Instagram!