Musotoku er skaperen av noe av det beste tatoverings strømforsyninger som vil holde rotary og coil maskinene i orden hele dagen.

Alle strømforsyninger fra Musotoku er brukervennlige og har en høy effekt på 5A, noe som gir deg en ren og stabil strøm. Dette betyr at tatoveringsmaskinene dine vil kjøre uten problemer, og strømforsyningen vil forbli kjølig selv om den er på i lange perioder.

Artister kan justere spenningen til Musotoku strømforsyning fra 2 til 16 volt i trinn på 0,1 V via kontrollen på enheten, slik at du kan kontrollere slaget på maskinen din med presisjon. Spenningen vil da vises på OLED skjermen med høy kontrast som du finner på forsiden av strømforsyningen.

Hvis du har behov for litt ekstra strøm for å starte maskinen, har Musotoku strømforsyning også en NITRO funksjon. Dette vil gi deg en ekstra løft de første 0,5 sekundene, slik at du kan starte selv de tyngste motorene eller maskiner som kjører på lav spenning.

Det minimalistiske designet til Musotoku betyr at den er veldig enkel å betjene. Du kan endre spenningen eller lagre og få tilgang til dine foretrukne innstillinger alt med en enkelt knapp. I tillegg har strømforsyningen også lagringsminne for opptil fire forhåndsinnstillinger.

Musotoku strømforsyning har tre moduser: standard, ett klikks og vedlikeholds. Du kan betjene strømforsyningen ved å enten holde fotpedalen nede for å få maskinen i gang, bruke fotbryteren i PÅ/AV modus, eller bruke vedlikeholdsmodus, som lar deg slå maskinen av eller på direkte via Musotoku.

Musotokus høykvalitets strømforsyninger er tilgjengelig i Tactical Greenv, Black, og Brass. Brass Edition ble skapt av Musotoku for sine bakteriedrepende egenskaper og har en solid messingkonstruksjon, gylden messingkontroll og naglet skinnbånd.

Se vår videoanmeldelse av Musotoku strømforsyning nedenfor for å lære mer!