The Daylight Company er en produsent av høykvalitets lamper som er perfekte for å belyse arbeidsområdet ditt og gi deg ekte fargetilpasning når du tatoverer.

Med en rekke nye produkter utgitt de siste par årene og tilgjengelig for bestilling hos Killer Ink, la oss ta en titt på hva Daylight har å tilby tatoveringsartister og deres studioer.

Daylight Omega 3.5 Magnifier Light

Daylight Omega 3.5 er et kompakt og lett forstørrelseslys med en 9 cm akryllinse som gir 5 dioptre (2.25X) forstørrelse.

LED lysene som sirkler om linsen til Omega 3.5 gir optimal belysning for nøyaktig inspeksjon og oppmerksomhet på detaljer, og lar tatoveringsartister velge mellom 4 lysnivåer. Du kan enkelt rotere hodeleddet for nøyaktig orientering, mens den justerbare armen har 2 fleksible seksjoner, med en lang rekkevidde på 68 cm, for nøyaktig posisjonering.

Daylight Omega 3.5 har en slank klemme som tar minimalt med plass på arbeidsstasjonen din, og den flate siden passer inn mellom arbeidsflatene dine.

Daylight Aura Ring Lamp

Daylight Aura Ring Lamp har en høy fargegjengivelsesindeks (CRI) på 90+ for nøyaktig gjengivelse av hudfarge og fargetilpasning.

Lampens ring gir en jevn og skyggefri fordeling av lys. Lysdiodene som er installert rundt den ytre kanten av ringen, er rettet innover mot ansiktet med diffusorer, som gjør at de kan skape en mykere og jevnere glød, og dermed gjøre ringens lys mer behagelig for øynene.

Denne lette og bærbare lampen kan enkelt justeres med en hånd, slik at du ikke trenger å legge ned utstyret ditt for å justere. Den kan også legges sammen i bærevesken.

Aura Ring Lamp fra Daylight er også sosiale medier-vennlig, og har en mobiltelefonholder som gir et flott sted å ta bilder av arbeidet ditt fra!

Daylight Gemini Floor Lamp

Fleksibilitet møter stabilitet med Daylight Gemini Floor Lamp. Gemini lampen kommer med doble nyanser som kan bøyes dit du trenger dem å skinne og er veldig stabile, slik at de holder hvilken som helst posisjon.

Daylight Gemini Floor Lamp gir god kontrast og nøyaktig fargematching, samtidig som den ikke blir for varm å jobbe under. Skjermene har spredere som gir skyggefri belysning og 4 lysstyrkenivåer.

Gemini Floor Lamp fra Daylight er også lett og bærbar, veier bare 2,4 kg og kan legges i den medfølgende bærevesken. I tillegg leveres den komplett med en fleksibel og avtakbar mobiltelefonholder med USB utgang.

Hvis du ikke er sikker på hvilken lampe fra Daylight Company som passer for ditt arbeidsområde, kan du ringe oss, så hjelper vi deg med å finne det beste valget for deg!