World Famous Ink er kjent i hele verden som produsent av tatoveringsblekk av høy kvalitet, med superhøyt pigmentinnhold og en fantastisk flythastighet.

Etter annonseringen av de nye EU-forordningene, har World Famous Ink brukt sin bransjekunnskap og mangeårige erfaring til å produsere en serie med allsidig, holdbart tatoveringsblekk for tatovører på alle kontinenter.

4. januar 2022 ble enkelte ingredienser i tatoveringsblekk forbudt i EU på grunn av de siste forordningene for registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemikalier (REACH).

Som global produsent ønsket World Famous Ink å sikre at alle tatovører fortsatt har tilgang til førsteklasses tatoveringsblekk, slik at de kan fortsette å skape fantastiske tatoveringer. Dette inspirerte oss til å utvikle en ny serie med tatoveringsblekk i samsvar med EU REACH, som ikke bare overgår forskriftsstandardene, men også er i samsvar med verdensmarkedet.

Introduserer World Famous Limitless, en serie med tatoveringsblekk som er skapt av tatovører, for tatovører! Dette tatoveringsblekket er tilgjengelig i en rekke levende farger, slik at tatovører alltid vil kunne skape iøynefallende design.

Limitless-blekket har alt fra dyp svart og grå nyanser til levende blått og grønt: Med den kan du tatovere uten begrensninger. Uansett hvilken tatoveringsstil du velger, så kan du være sikker på at du vil finne en farge som passer.

I tillegg planlegger World Famous Ink å tilføye enda flere farger til Limitless-serien, slik at tatovørene har full kreativ kontroll over håndverket sitt.

Dette tatoveringsblekket har blitt produsert med tanke på full sikkerhet, og er fremstilt på det mest avanserte laboratoriet ved bruk av ISO 13485 sertifisert kvalitetssikringssystem.

Alle de individuelle nyansene i Limitless-linjen er tilgjengelig for kjøp fra Killer Ink. Tatovører kan føle seg trygge på at dette blekket er i fullt samsvar med de nye EU REACH-retningslinjene, og det vil få tatoveringene dine til å virkelig skille seg ut!

Følg med på våre sosiale media-sider for flere oppdateringer på World Famous Ink!