Ekspresslevering neste arbeidsdag tilgjengelig!

Inkjecta

31 Items
Filter

Inkjecta Flite Nano er en rotary tatoveringsmaskin som er lagd til å brukes med patroner. Vi tilbyr for tiden tre versjoner av Inkjecta Flite Nano tatoveringsmaskiner i nettbutikken vår: Lite, Titan og Elite. Alle tatoveringsmaskinene som er tilpasset patronbruk er svært allsidige og egner seg til lining, shading og fargelegging i alle slags stiler.

Inkjecta Flite Nano tatoveingsmaskinene har et pre-installert 3,25 mm eksenter og RCA tilkobling. Rotary tatoveringsmaskinene har også en spesiallaget børsteløs motor med ‘Nano Technology’ uten oppstartsdelay, noe som gir svært jevn ytelse. Alle Inkjecta Flite Nano maskinene har en driftspenning på mellom 4,5 og 20 Volt.

Hver Inkjecta Flite Nano tatoveingsmaskin kommer med en semi-rigid bar og Inox smøremiddel i esken, mens Titan og Elite modellene i tillegg har myke, medium og harde vridningsbarer. Disse Inkjecta Torsion Bars lar tatovøren stille inn hardheten til rotary maskinen akkurat som de ønsker, noe som gjør Titan og Elite til de mest allsidige Inkjecta Flite Nano maskinene.

Både Inkjecta Flite Nano Lite og Elite varianten har en metallegeringskonstruksjon, mens Elite modellen også har en krageskrustikke i titan. Inkjecta Flite Nano Titan har en ramme i karbonfiber, slik at den er ekstremt lett med sine 47 gram.

Inkjecta Flite Nano Titan og Elite tatoveringsmaskinene har også puter på sidene (for ekstra komfort) og en LED-aktiveringslampe – en kul liten detalj.

Alle Inkjecta Flite Nano rotary maskinene kan brukes med patrongrep med krage og typen med backstem, som Inkjecta Textured Ergo Cart Grips, DarkLab RPG Click Ergo Grips og Cheyenne HAWK Grips.

Ettersom disse tatoveringsmaskinene er lagd for å brukes med patroner, kan tatovørene bruke patroner fra alle kjente merker, inkludert Cheyenne HAWK patroner og Killer Ink Tattoo patroner.

Når det gjelder ytelse, er alle Inkjecta Flite Nano tatoveingsmaskinene like. Prisforskjellen skyldes imidlertid oppbyggingen av rotary maskinene og hva som følger med i esken.

Selv om Inkjecta Flite Nano Lite er ulakkert, kan du bestille Titan og Elite modellene i mange spennende farger.

Killer Ink Tattoo tilbyr også flere deler til Inkjecta Flite Nano rotary maskinene i nettbutikken vår, deriblant Bumpers, Hetter, Flex Bars, Rigid Bars, Semi-Rigid Bars, Cams, og Grepovertrekk i grummi. Bumpers og Caps kommer i en rekke ulike farger, slik at du kan spesialtilpasse Inkjecta Flite Nano tatoveingsmaskinen din eller bytte ut de gamle delene dine.