World Famous er et av de største tatoveringsblekk selskapene i verden, og leverer til tatovører på alle kontinenter og blant alle stiler.

Tidligere i år introduserte World Famous Ink tatoveringsverdenen med Limitless, en EU REACH-kompatibel serie som ble designet for å tillate europeiske artister å fortsatt bruke de dristige og lyse fargene de er vant til.

Vi intervjuet grunnleggeren, Lou Rubino, om hvordan tatoveringsindustrien har endret seg siden ungdommen hans, hvorfor selskapet jobber så hardt for å lage EU REACH-kompatibel blekk, og hva han har i vente for oss alle videre!

Når startet World Famous Tattoo Ink, og hvordan?

Jeg startet World Famous Tattoo Ink i 2012 sammen med min kone Jackie. Dette var etter år med tidligere produksjon av en annen tatoveringsblekklinje med en forretningspartner som jeg skilte lag med i 2012. Jeg visste hva som skulle til for å være med i World Famous, og jeg måtte følge hjertet mitt, selv om det innebar å starte på nytt. Men jeg var ikke i tvil om at det ville være verdt det!

Kan du fortelle oss om teamet som jobber på World Famous?

Hos World Famous Tattoo Ink har vi det mest fantastiske teamet. Fra salg og markedsføring ned til menneskene som jobber i fabrikkproduksjonsteam, kvalitetskontroll og R & D. Så mange fantastiske, hardtarbeidende og dedikerte mennesker. Jeg er veldig heldig!

Mange har vært med meg siden dag én og fortsetter å være kjernen i selskapet og World Famous-merkevaren. Vi har blitt en familie!

Hvordan har tatoveringsindustrien endret seg siden World Famous startet?

Mange ting har utviklet seg gjennom årene i vår bransje og i verden; vi blir alltid utfordret som bedrift og som et produkt som selges over hele verden. Vi ser mange nye reguleringer som EU REACH – disse reguleringene er svært vanskelige og har skapt nye utfordringer når det gjelder testing av protokoller og samsvar, men vårt team av ansatte har jobbet ekstremt hardt for å få det til.

Utfordringer holder oss på tå hev. Når du elsker det du gjør, vil du finne en måte!

Hvordan har World Famous vokst på den tiden?

World Famous Tattoo Ink-merkevaren har vokst enormt år over år. Det er en stor ære å se den enorme suksessen til World Famous, fra bare en håndfull av oss som jobber på egen hånd, dag og natt i 2012, til vårt fantastiske og mye større team i dag. Men vi har fortsatt klart å opprettholde den tette og personlige følelsen for våre ansatte og tatovører!

Hvordan velger du sponsede tatovører og profesjonelle team?

Vårt team av tatovører er også vår World Famous-familie! Vi er stolte av å velge det beste laget noensinne. Bra kunst er selvfølgelig vår førsteprioritet, men for oss er det viktig å ha gode folk på laget med store personligheter for å få en sann representasjon av hvem vi er.

Vi gjør et poeng for å bli kjent med våre potensielle teammedlemmer på mange nivåer - ikke bare deres kunstverk, men hvem de er som person. Vi ber denne personen være en representant for oss, og omvendt.

Hvorfor er det viktig at alle blekkene deres er veganvennlige og ikke testet på dyr?

Jeg har alltid testet blekket mitt på meg selv, venner og familie. Jeg ville ikke hatt det på noen annen måte, og jeg har alltid hatt en lidenskap for naturen. Min eldste sønn Louis har lenge vært veganer og miljøverner, så han har hjulpet meg med å lære meg om beste praksis. Det er veldig viktig for sønnen min, og han har hjulpet meg med å være sikker på at virksomheten min ser opp for fremtiden til vår verden. Sønnen min er veganer hovedsakelig for miljøvernformål.

Når begynte du å jobbe med EU REACH-serien?

Da regelverket vedtok i EU tilbake i desember 2019, visste vi nøyaktig hva våre mål ville være for 2021, og begynte rett etter nyttår å teste råvarer og lete etter nye ingredienser.

Hvor viktig var det å være en av de første på markedet med REACH-kompatibelt blekk?

VELDIG! Hovedgrunnen til at jeg ønsket å være den første til å markedsføre er at jeg også er en tatovør, og vår World Famous-familie av tatovører trengte at vi kom ut med et REACH-kompatibelt blekk slik at de kunne fortsette å jobbe og produsere kunst på nivået. at de er vant til, og gjør det vi alle elsker å gjøre.

Det var et oppdrag å få det gjort - ikke bare for teamet vårt, men for alle artistene i EU, og for tatoveringsindustrien. Det er min lidenskap!

Har det vært en utfordring å tilpasse seg de nye EU REACH-forskriftene?

Ja, det var veldig utfordrende. Det tok et helt år med lange arbeidsdager og netter. Vi jobbet i helgene og gjorde alt vi kunne for å gjøre det slik at artister kan fortsette å jobbe i 2022.

Teamet mitt er så lidenskapelig og dedikert. Uten alt teamarbeidet hadde det ikke vært mulig. Vi brukte en formue på å teste så mange forskjellige produkter, og teste å tatovere dem i huden for å finne de best mulige ingrediensene og formuleringen, slik at vi kan ha et blekk av høy kvalitet som er REACH-kompatibelt.

Hvor mange blekk har du for øyeblikket som er REACH-kompatibel?

Mange - med mange flere på vei!

Hvorfor er det så viktig for europeiske tatovører å bruke REACH-kompatibelt blekk?

Det er viktig siden det er loven. Hvis du blir tatt for å bruke blekk som ikke samsvarer, kan det bli bøter, og til og med fengselsstraffer siden du bryter loven.

Hvilke tilbakemeldinger har du fått så langt om dine REACH-kompatible Limitless-blekk?

Vi har fått så mange gode komplimenter for våre REACH-kompatible blekk. Tatovører er så fornøyd med kvaliteten. De trodde ikke det kom til å være mulig. Mange sa at de ikke engang kan se forskjellen, og noen sier den er enda bedre enn den originale linjen. Det gjør meg så glad!

Vil Limitless-serien være World Famous' fokus i overskuelig fremtid?

Jeg ser en fremtid der vi selger Limitless over hele verden. Mange i andre land har bedt om å få kjøpe den, men vi klarer ikke engang å fylle markedet i EU ennå. Derfor er min prioritet å fylle EU-markedet, ettersom tatovører i EU ikke kan jobbe uten Limitless, og det er viktigst at de kan fortsette å jobbe.

Kan du gi oss et hint om flere artistserier av Limitless-blekk?

Vi skal starte med mange av de store artistene vi har jobbet med i så mange år og få settene deres til å rulle igjen i EU, som AD Pancho, Thomas Carli Jarlier og Silvano Fiato. Å så mange flere! Spennende tider for å gi ut noen flotte nye sett med disse fantastiske, respekterte artistene.

For å gi deg en pekepinn på noe nytt bør du være spent på ... Jeg kan gjøre det. Se etter det nye settet vårt med ... Jeg kan ikke si det, det vil ødelegge moroa med lanseringen. Bare hold utkikk siden du vil elske dette nye settet som kommer snart!

Hva er det beste med jobben din? Har du fortsatt mye tid til å tatovere?

Jeg tatoverer ikke mye lenger ... jeg begynner å bli gammel! Jeg elsker å tatovere venner og familie, men det går gjerne noe tid nå mellom hver gang. Jeg bare elsker denne bransjen, det er så gøy, og det er så mange flotte mennesker med stort talent. Det er det jeg elsker mest, menneskene.

Er det noen nyanser fra Limitless-kolleksjonen du liker spesielt godt å jobbe med?

 A.D. Pancho og Thomas Carli Jarlier-settene er garantert noen av mine favoritter!

Hva er ditt beste tatoveringsutstyr?

Jeg elsker FK Irons-maskiner; min venn Gaston fra FK gjør en fantastisk jobb med produktene sine, og vi deler den samme lidenskapen for bransjen. Trådløst er fantastisk! Måtte elske den enorme endringen i bransjen – jeg var alltid en coil-person helt til trådløs kom ut, og sa at nå må jeg prøve en trådløs roterende penn. Den fungerte supert!

Hva er din favoritt tatoveringskonferanse å delta på?

Jeg elsker Milano-showet og Mikis originale London-show. Begge showene er så godt organisert, og de gjør en fantastisk jobb med internasjonale tatovører. De gjør showet til kunst av høy kvalitet. Jeg elsker det.

Hvilke tatoveringer har du og hvem har laget dem?

Vel, jeg har noen veldig gamle tatoveringer. En av mine favoritter er en løve da jeg er en Leo, og det ble gjort av Ian fra Reading i England. En annen er et tatovering på beinet utført av Stephane Chaudesaigues. Mine favoritter er noen som er laget av A.D. Pancho.

Hva er det neste for Lou Rubino og World Famous Limitless?

Verdensherredømme! Det er det jeg alltid sier når jeg får dette spørsmålet.

For meg vil jeg bare fortsette å gjøre det jeg elsker å gjøre. Det er en glede for meg. Tatoveringsindustrien er en gave jeg ble født inn i, å følge farn min sine fotspor som tatovør, og ta det til et helt nytt nivå i en helt ny verden. Hva kan bli bedre? Ingenting!

Takk til Lou Rubino for turen nedover minnesporet, og all sladderen om de siste produktene fra World Famous!

Sørg for å følge World Famous på Facebook og Instagram, og få ditt EU REACH-kompatible Limitless tatoveringsblekk fra Killer Ink nettbutikken.