Kirsten Pettitt har fargerik realisme med en dråpe surrealisme sprinklet gjennom hele porteføljen, og er en av de beste tatoveringsartisterne i Storbritannia som tilbyr noe av den beste kroppskunsten som finnes.

Kirsten har vært interessert i kroppskunst siden hun var tenåring, og tegnet design for broren hennes som skulle bli tatovert da hun var 16. Imidlertid ville det å studere kunst og ta en kunstutdannelse på universitetet være en omvei for henne fra tatoveringsverdenen de neste 7 årene.

Da det ble på tide å bestemme seg og velge en karrierevei, viste det brennende ønsket for tatovering seg for sterkt for Kirsten å ignorere, og til slutt endte hun opp med å søke lærlingplass i det lokale studioet Vivid Ink under veiledning av Jamie Lee Knott.

Etter en måned dro Jamie for å sette opp sitt eget studio, Dark Horse Collective, med Kirsten som ble med ham i Sutton Coldfield for å fortsette læretiden. Kirsten begynte med enkelt svart og grått arbeid som roser og hodeskaller, og fant snart kjærligheten for fargerealisme etter å ha gått til innkjøp av et komplett sett med 60 Fusion Ink farger.

De neste 5 årene ville Kirsten blomstre opp til å bli en fullverdig og utsøkt tatoveringsartist, delvis takket være samarbeidet med Jamie og Killer Ink sponsede tatoveringsartisten Rich Harris, i tillegg til å besøke en rekke gjesarbeider i Storbritannia og messer rundt om i Europa.

Juni 2019 forlot Kirsten Dark Horse Collective og tok turen til The Church Tattoo i Redditch, nær Birmingham, hvor hun har vokst som tatoveringsartist år for år til den utrolige artisten vi kjenner i dag.

Kirsten skaper sin iøynefallende fargerealisme med en rekke tatoveringsprodukter fra Killer Ink, inkludert Fusion Tattoo Ink, Stencil Stuff, og Inkjecta tatoveringsmaskiner.

Sjekk ut alle Kirsten Pettitts siste tatoveringer ved å følge henne videre på Instagram i dag!