Tom Falgayras, også kjent som MF Creativink, er en prisbelønt tatoveringsartist fra Frankrike som er utrolig dyktig på realisme, enten i farger eller svart og grått.

Karrieren hans kunne ha gått en annen vei, siden Tom opprinnelig studerte mot en paramedisinsk grad, men det var først når studiene var fullført, at han gikk inn i kunstens verden.

Etter å ha prøvd seg på forskjellige kunstneriske stiler, inkludert ultrarealistiske blyantportretter og tørre pastellstykker, vendte Tom seg til tatovering etter å ha vært kroppskunstentusiast i mange år.

Fra å øve på silikonhud til å bli lærling, forble Tom tro mot sin lidenskap for realisme, med tatoveringer som hentet inspirasjon fra tatoveringsartister som A.D. Pancho, Thomas Carli Jarlier, Steve Butcher, og Sandra Daukshta.

Med en karriere som gikk fra styrke til styrke, inkludert å plukke opp en rekke priser på tatoveringsmesser over hele Europa, åpnet Tom sitt eget private studio, den selvtitulerte MF Creativink, i Valence, Frankrike.

Selv om han er dyktig med svart og grått arbeid, ligger Toms sanne styrke i fargede realistiske tatoveringer og reproduksjoner av mesterverk, som har tiltrukket seg oppmerksomhet på tatoveringsmesser og på sosiale medier og har drevet den franske tatoveringsartisten til å være en av de bedre tatoveringsartisterne i Europa.

For å lage sine realistiske verk bruker Tom en rekke utstyr fra Killer Ink, inkludert Spektra Rotary tatoveringsmaskiner fra FK Irons, Radiant Colors ink, og Tattoo Armour etterbehandlingsputer.

Hold deg oppdatert på de nyeste tatoveringene fra Tom Falgayras/MF Creativink ved å følge ham videre på Facebook og Instagram i dag!