• Prices Inc Vat
  • Prices Exc Vat
Kontakt oss

5 pk. Ferdig klippet ark med Dermalize Pro - Tatoveringbeskyttelsesfilm - 15cm X 10cm

På lager
SKU DERMALIZEPRO-SHEETS
kr 70,00 kr 56,00

Dermalize er en all in one etterbehandlings produkt for vedlikehold av huden etter tatovering. Filmen fungerer som et ekstra lag med hud for å beskytte sår fra skitt og bakterier, men samtidig la huden pusten. Filmen hjelper huden å gro naturlig fra innsiden og ut ved å holde kroppens naturlige væsker og enzymer, noe som garanterer en vakker hud og tatovering.

Den tynne selvklebende tapen tilbyr et fuktig gro miljø under den mest kritiske fasen for tatoverings sårene. Den beskytter den nye tatoveringen fra friksjon og gir vannbeskyttelse, antibakteriell barriere som hindrer patogener og eksterne forurensninger fra å nå såret. Filmen er pustbart, og lar oksygen komme til og dermed blir fuktigheten trukket ut fra såret. Den er lett å bære, fleksibel og strekkbar noe som tillater den å bli plassert hvor som helst på kroppen og holdes der i flere dager. Ingen flassing, risiko for infeksjoner, skraping mot klær eller andre eksterne faktorer som vil skade tatoveringen. Kun vakre tatoveringer som du ønsket!

Tatovører som Alex de Pase, Randy Engelhard og Jeff Gogue, har testet og brukt Dermalize i lengre tid nå og har oppnådd utrolige resultater på de ferdige tatoveringene sine.

Levering

Alle bestillinger betalt for før Kl 16:00 blir sendt samme dag (på en arbeidsdag) via tjenesten du har bedt om.

De gjeldende frakt varierer med størrelsen og vekten på din bestilling, og starter fra kun Kr 159 med UPS. Neste virkedag leveranser er også tilgjengelig i enkelte områder

Garanti

Vennligst klikk her å se på garantiinformasjonen.

120ml
Recovery Stencil Lock Bottle
Fra kr 150,00 kr 120,00
Hornet Honey Stencil 250 ml
Hornet Honey Stencil 250 ml
kr 296,00 kr 236,80
Install Killer Ink Tattoo App Install