London Tattoo Convention var en av de mest ikoniske tatoveringsstevner og en stor begivenhet i alles kalender, enten de er tatovører eller ikke.

På grunn av COVID 19 pandemien og bortfallet av en av dens medgrunnleggere i fjor, lukket dessverre London Tattoo Convention dørene for godt og vil ikke fortsette å bli arrangert fremover.

I september ville du vanligvis sett oss ta turen ned til London for å få med oss showet, derfor ønsket vi å bruke denne tiden til å mimre om de flotte tidene vi hadde på tidligere stevner.

Bli med når vi ser tilbake på tidligere London Tattoo Conventions og oppsummerer høydepunktene våre!

London Tattoo Convention 2020 (15-årsjubileumsutgave)

Den siste utgaven av London Tattoo Convention var tilbake i 2019, hvor vi feiret 15-årsjubileumet med enda et enormt spennende show.

2019 London Tattoo Convention inneholdt ikke bare debuten til kolleksjonen med miljøvennlige og plantebaserte ECOTAT produkter, men satte også scenen for at mange Killer Ink sponsede tatovører skulle motta priser for det fantastiske arbeidet de produserte på showet.

Den ettertraktede 'Best of Show'-utmerkelsen tildelt tatovørene våre Ryan ‘The Scientist’ Smith og Rich Harris, som samarbeidet på arrangementet for å lage en iøynefallende heldekkende sleve på beinet.

Våre sponsede artister klarte også å håve inn alle "Best of Day", med henholdsvis tredje, andre og første plassering til Damian GorskiAnrijs Straume, og Sandra Daukshta.

De spanske tatovørene Carlos Fabra tok hjem ‘Best Black & Grey’ for hans utrolige Peaky Blinders-sleeve, samtidig som den danske tatovøren Mads Thill vant beste ‘Best Back Piece/Coverage’ for hans fantastiske arbeid.

Den som avrundet prisutdelingen var Yarson Stahowic som vant ‘3rd Best Realism’ for den utrolige Guardians of the Galaxy-sleeven.

London Tattoo Convention 2018

Bortsett fra å være vert for to pyrobelastede forestillinger og debuten til den etterlengtede Cheyenne SOL Nova tatoveringsmaskinen, tok vår sponsede tatovør Yarson Stahowic hjem prisen for Best Realism’ på 2018 London Tattoo Convention. Hans prisbelønte svarte og grå sleeve hyllet avdøde Heath Ledger og Chester Bennington.

I ‘Best of Show’, tok Kamil Mocet tredjeplassen med sin skrekkinspirerte ryggtatovering, mens et samarbeid mellom Ryan Smith og Cristian Casas vant andreplass.

London Tattoo Convention 2017

Som med andre år, var 2017 London Tattoo Convention den valgte destinasjonen for lanseringen av et etterlengtet nytt tatoveringsprodukt, denne gangen det den høyt ettertrakte rotary Spektra Xion maskinen.

Når det gjelder priser, vant vår sponsede artist Debora Cherrys 3. beste på fredag og lørdag for hennes neo-tradisjonelle tatovering, samtidig som Ryan Smith vant ‘3rd Best of Show’ for et samarbeid med artistene Jay Freestyle og Jenna Kerr.

London Tattoo Convention 2016

2016 London Tattoo Convention er absolutt et år vi ikke kommer til å glemme i all hast, da den markerte vår første stevnevideo noensinne!

Kanskje høydepunktet under helgen var et forrygende sekskunstner samarbeid mellom de Killer Ink sponsede tatovørene Matt Jordan, Steve Butcher, Jak Connolly, Sam Barber, og Yomico Moreno, i tillegg til vår gode venn Benjamin Laukis. Den utrolige ryggtatoveringen som ble født fra samarbeidet, ble med rette kåret til ‘Best of Show’ i finalen på stevnet.

Steve ble også tildelt ‘3rd Best of Show’ og ‘Best Realism’ for sitt individuelle arbeid, mens Matt også dro hjem med ‘2nd Best Black & Grey’ for hans soloinnsats.

Den som rundet av prisutdelingen det året var Mathieu Varga og Ryan Smith, som ble tildelt ‘Best Black & Grey’ og ‘3rd Best Ornamental’.

Vi håper du likte dette tilbakeblikket på tidligere London Tattoo Conventions, og vi gleder oss til å se deg på stevner snart igjen!