Mihails Neverovs er en multi-prisvinnende latvisk tatoveringsartist som spesialiserer seg på farger og svart og grå realisme.

Mihails startet sin tatoveringskarriere i hjemlandet Latvia før han dro til England for å finpusse ferdighetene hans i noen år. Deretter flyttet han tilbake til Latvia til landets største tatoveringsstudio, Home of Tattoos, i hovedstaden Riga.

I 2017 flyttet Mihails, sammen med sin kone Sandra Daukshta, som også er en Killer Ink-artist til Clermont-Ferrand, Frankrike, hvor de begynte å jobbe på et studio med navn Noire Ink, eid av en annen av våre sponsede tatovører, Thomas Carli-Jarlier.

Etter å ha forlatt Noire Ink i slutten av 2017, var Mihails en liten stund på KWADRON Tattoo Gallery i Frankfurt, Tyskland, samt en retur til Riga, Latvia. Spol frem til 2019 og Mihails og Sandra åpnet sitt eget private studio, Inside Tattoo Gallery, i hjertet av Riga.

Glansen i Mihails realismearbeid har ikke gått upåaktet hen gjennom årene, og tatovøren har mottatt flere priser på tatoveringskonvensjoner over hele Europa og New Zealand, inkludert en på den populære Deauville Tattoo Festival.

Mihails bruker en rekke tatoveringprodukter fra Killer Ink for å lage sine tatoveringer, inkludert World Famous Tattoo Ink, Tattoo Armour etterbehandlingsputer, Inkjecta tattoo machines, og Cheyenne tatoveringsutstyr. Faktisk bidro Mihails ved å utvikle Tattoo Armor-putene sammen med Sandra og andre artister som Torsten og Kätlin Malm, med hjelp fra medisinske eksperter.

Sørg for å holde deg oppdatert på det aller siste fra Mihails Neverovs ved å følge ham på Facebook og Instagram!